English
DomovO nasNavigatoricaSvetovanje managementuRešitveAktivnostiKontakt

Navigatorica

Zelo rada imam ljudi in rada jih spodbujam, da so zadovoljni s sabo. Najlepše je, ko se jim prižgejo iskrice v očeh

Sem dr. Alenka Rožaj Brvar, z doktoratom kemijskih znanosti, opravljenim na North Carolina State University v ZDA in predsedniškim MBA na Poslovni šoli Bled. Moja poklicna izobrazba je torej naravoslovna, dodatna usposabljanja so bila s področja voditeljstva, managementa, v Novartisu iz odličnosti kadrovske funkcije in razvoja kadrov (IMD, MCE, Stanford Business School, IEDC).

Kariero sem začela kot raziskovalka na Institutu Jožef Stefan v Ljubljani. Po vrnitvi iz ZDA sem se zaposlila v visoko tehnološki Iskri Elektrooptiki d.d. (trdni laserji, laserski sistemi, optične komunikacije), ki smo jo prestrukturirali in kasneje preimenovali v Fotono. Tu sem delovala najprej v razvoju, nato v proizvodnji optičnih komponent in šest let vodila firmo. Nadaljevala sem v Leku kot direktorica Kadrov poslovne skupine Lek, po prevzemu Novartisa kot direktorica Kadrov za Slovenijo. Zadnje leto in pol sem bila direktorica splošnega funkcijskega področja v Halcomu, ki deluje na področju elektronskega bančništva.

Moje delovne izkušnje so torej bogate, iz različnih industrij in različnih področij delovanja, iz domačega in mednarodnega okolja. Vedno pa se je pokazalo, da so ljudje srčika vsakega delovanja, vsakega uspeha. Najboljša investicija, ki jo lahko naredimo, je investicija v ljudi. To sem izkusila s strani uporabnika. Zato sem naredila Arboro. ed drugim sodelujem z Mednarodnim inštitutom za svetovanje managementu IMCI (www.IMCI–Academy.com), z družbo Vibacom smo objavili strateško partnerstvo (www.vibacom.si).

O nas   |   Navigatorica   |   Svetovanje managementu   |   Rešitve   |   Aktivnosti   |   Kontakt


Copyright Arbora d.o.o.